štvrtok 1. novembra 2007

Ožran a brizolit

Opitý chlap sa po ceste domov zastaví pri náhodnom dome. Vytiahne vtáka a začne ochcávat stenu. Vykloní sa nasratá nájomníčka.. chvíľu neveriace krutí hlavou a potom sa ozve: \"nešti na to lebo nám zleze brizolit !!!\" \"šak nech zlezie...jakú mu jebnem po papuli že uvidí \"

Behá zajac po lese

Beha zajac po lese, zrazu vidí jazveca ako húli jointa. Zajac mu vraví...jazvec, jazvec, taký pekný deň a ty si ničíš zdravie, pod si radšej zabehať!Jazvec uzná, že zajac ma pravdu a tak beží sním. Behajú, behajú, keď tu zraz vidia vlka úplné spitého na mol. Vlčko, vlčko ,taký pekný deň a ty si ničíš zdravie, pod si radšej zabehať, vlk uzná že ma zajac pravdu a tak sa pripoji.Behaju,behaju,ked tu stretnú líšku ako šnupe koks. Líška líška, pekný deň a ty si takto ničíš zdravie, pod si radšej zabehať...a tak to pokračuje ďalej.Keď tu zrazu vidia medveďa, jak čuchá toulen a všetci naňho svorne spustia...medveď, medveď, taký pekný deň a ty si ničíš zdravie, pod si radšej zabehať. Medveď otvorí jedno oko a vraví: nikam nejdem, serem na vás, vždy keď si dá zajac extázu, tak všetci beháme po lese jak taký kokoti .

Vláčik

Mama pracuje v kuchyni a počúva svojho 5-ročneho syna, ktorý sahrá v obývačke s elektrickým vláčikom. Naraz vláčik zastaví a jej synhovorí:Vy kokoti, ktorí chcete vystúpiť, vypadnite odtiaľ, pretože totoje posledná zástavka. A vy kokoti, ktorí chcete nastúpiť, okamžitepohnite zadkom, pretože hneď odchádzame. Zdesená matka vojde do izby ahovorí:"V tomto dome takýto jazyk nepoužívame. Takže hneď chod za trestdo svojej izby a zostaň tam dve hodiny. Potom sa môžeš vrátiť a hraťsa ďalej so svojim vláčikom. Chcem ale aby si hovoril len slušne.Po dvoch hodinách syn vyjde zo svojej izby a hra sa zase zo svojimvláčikom. Za chvíľku vlak zastaví a matka počuje:"Všetkým pasažierom, ktorí vystupujú, pripomínam, aby si nezabudli vziaťbatožinu.Chceme Vám poďakovať, že ste s nami cestovali a dúfame, že ste strávilipríjemnú cestu."Ďalej počuje: Tím, ktorí pravé nastupujú, pripomíname abysi malú batožinu dali pod sedadlo. Pamätajte prosím, že fajčenie nie jev tomto vlaku dovolene. Prajeme Vám príjemnú cestu."Keď sa matka súhlasne a spokojne usmiala, syn dodal:A ti čo ste nasratí z dvojhodinového meškania vlaku, poďakujte sa tej piči v kuchyni".